Kaj se držite zdravil: kako pomagati zaposlenim, da ostanejo na … Naredi?

Kaj se držite zdravil: kako pomagati zaposlenim, da ostanejo na … Naredi?

Kaj se držite zdravil: kako pomagati zaposlenim, da ostanejo na … Naredi?

«Kljub temu bi lahko odvrnili stranke z nizkimi dohodki, da ne bi izpolnjevali svojih receptov, če so dnevno dražje kot večkratna sprememba istega reprezentativnega odmerka. Nekaterim je morda veliko boljši z bolj ekonomično, trikrat dnevno različico.»V številnih primerih je privrženost odvisna od stranke in njegove družine.

Gillette, dr. Med. «Uspeh je bil odvisen od boljšega razumevanja zahteve in motiviranja, da jo izpolni. Lahko bi poškodovala program, bodisi nenamerno bodisi namerno, če bi jo zanemarili zanko.»Preverite znanje stranke. Platt priporoča zdravnikom, naj pacienti ponovijo tisto, kar so dejansko opisali svojo strategijo bolezni in zdravljenja.

Ključnega pomena je tudi, da pacienti pokažejo kakršne koli tehnike, ki so jih dejansko učili, na primer vbrizgavanje insulina ali uporaba najvišjega merilnika pretoka. Tako kot številni drugi zdravniki ima tudi Platt v svoji pisarni stranke diabetične stranke, ki uporabljajo oranžne palice. Zaslon za pripravljenost. Platt na koncu srečanja postavi dve zadnji vprašanji, ki mu https://lekarna-slovenija.com/arcoxia-etoricoxib-online/ omogočajo, da še enkrat pregleda za neskladnost.

Zagotovo boste morali več pogovoriti o bolezni in njenem upravljanju, če se bo tovrstno verovanje pojavilo, «navaja Platt. 2. vprašanje je: «Na lestvici od 1 do 10, kako ste pozitivni, da se lahko držite te rutine zdravljenja?»» Kadilec, ki ga absolutno spodbuja, da zahteva, da zapusti cigarete, ima lahko stopnjo samozavesti 1, kar lahko v resnici stori.

Vse o Grand Rounds CDC: Izboljšanje spoštovanja zdravil …

To kaže na preverjanje privrženosti, ki potrebuje profesionalno spretnost. Številni bolniki oklevajo priznanje, da niso vzeli tablet ali sledili načrtu prehrane z nizko vsebnostjo maščob, tudi če imajo razumne razloge. Številni bodo obveščali o vlaknih, namesto da bi bili videti neodgovorni. Predsodki, ki jih mnogi zdravniki pritrdijo na neskladnost, lahko poslabša krivdo bolnikov.

Kot priporoča Hawks, «lahko rečete:» Veliko ljudi je težko jemati svoje tablete sto odstotkov časa. Obvestite me o svoji izkušnji.»To je odprto vprašanje, ki sproži veliko več podrobnosti kot samo vprašajte,» jemljete tablete?»Ko stranka prizna neskladnost, lahko govorite o metodah, da se vrnete na sled.

«Če pacient navaja:» Brez zdravila se počutim odlično «, govorim o dolgoročnih tveganjih bolezni, ki morda nimajo znakov,» spodbuja Hawks. Če čestitamo, če ugotovite, da bolnik sledi strategiji zdravljenja. «Potrebno je ploskati strankam, ko se ukvarjajo s katero koli vrsto razvoja,» upošteva Jobo.

«Človeška zmožnost je ponujena in zdravniki, usmerjeni v dosežke, morajo ugotoviti, da jo sprejmejo. Poleg tega lahko traja nekaj časa, da se človek, ki se lahko rutinsko jemlje, «navaja. «Zdravniki bodo morda zamikali, da bi odnehali s strankami s težavami pri spoštovanju, vendar so izkušnje pokazale, da jih je mogoče veliko dolgoročno izobraževati in prepričati, da bodo bolje naredili boljše.»Dokazi so obilni, da sposobnosti interakcije, osredotočene na pacienta, spodbujajo spoštovanje, vendar se bodo v vseh okoliščinah pokazale učinkovite? Ali lahko starejše stranke s kognitivnimi težavami igrajo smiselno funkcijo pri pripravi zdravstvene oskrbe? Starejši ponavadi jemljejo več zdravil kot več mladostnih ljudi, zato je potreba po spodbujanju spoštovanja med njimi še posebej močna.