Obtenir el meu medicament genèric: una visió general: els temes de cienceDirect funcionen

Obtenir el meu medicament genèric: una visió general: els temes de cienceDirect funcionen

Obtenir el meu medicament genèric: una visió general: els temes de cienceDirect funcionen

Taula de contingutsFascinació pels fets que heu de saber sobre medicaments genèricsLa regla de 5 minuts per a medicaments genèrics i de marca

Revisat clínicament per Leigh Ann Anderson, Pharm, D. Actualitzat per última vegada el 27 de gener de 2022. Un medicament comú és un medicament que té precisament el mateix ingredient actiu que el medicament de marca i genera el mateix resultat terapèutic. És el mateix en aplicació, seguretat, duresa, alta qualitat, el mètode que funciona, el mitjà que es pren i el mitjà que s’ha d’utilitzar.

Un medicament genèric només es pot comercialitzar un cop finalitzada la llicència de medicació de la marca, que podria trigar fins a 20 anys després que la medicació inicial del propietari de la patent es presenti inicialment amb l’Administració de Medicaments de l’Estat dels Estats Units (FDA). Els medicaments genèrics solen ser molt més econòmics que els medicaments de marca un cop arriben al mercat.

Això protegeix la seva inversió financera en investigació de drogues proporcionant a l’empresa de medicina el dret únic a fer, així com oferir la marca de medicina mentre la llicència està en impacte. Quan s’acabin les patents o altres períodes d’exclusivitat, altres fabricants poden enviar una nova sol·licitud de medicaments (ANDA) escurçada a la FDA per a l’autorització per comercialitzar una versió genèrica del nom de marca comercial.

La FDA ha d’aprovar primer tots els medicaments comuns abans que es comercialitzin. La FDA necessita que els medicaments genèrics tinguin una qualitat tan alta, i també tan fortes, pures i constants com els medicaments de nom de marca. Els medicaments habituals fan ús dels mateixos components energètics per què no mirar aquí que els medicaments de marca i també funcionen de manera similar.

Encara hi pot haver problemes amb la producció en algunes circumstàncies. Els problemes d’esterilitat a la planta, equivocats i també la pèrdua d’efectivitat poden ser preocupacions per la fabricació, però tots els medicaments estan subjectes a aquestes dificultats.

Tot i que els ingredients actius de medicaments comuns són químicament idèntics als seus coneguts equivalents, normalment es venen a un preu més barat que la medicació de marca. Els genèrics són més econòmics a causa del fet que el proveïdor de drogues no necessita duplicar els assaigs mèdics inicials per a l’efectivitat i la seguretat, cosa que redueix el cost per portar la medicació al mercat.

El truc de 15 segons per als avantatges dels medicaments genèrics que heu de conèixer: Pharmay

Generalment. Tanmateix, quan un medicament genèric s’autoritza inicial i es comercialitza, les despeses podrien mantenir-se altes (tot i que molt menys que la medicina de marca) durant 6 mesos, ja que la FDA proporcionarà certament al primer fabricant comú un “període d’exclusivitat de 180 dies”. La «exclusivitat de 180 dies» està designada al productor genèric que és el primer a enviar un ANDA i també ha realitzat el treball afegit per aconseguir que el medicament genèric al mercat.

Els fabricants genèrics poden cobrar preus més elevats al llarg d’aquest temps, ja que hi ha poc o res més competidors comuns. Les empreses comunes especifiquen que l’exclusivitat els permet recuperar els costos associats a ser la inicial per portar un comú al mercat. Sovint, això és un desavantatge del client, que s’enganxa al genèric de preus més gran durant 6 mesos.

Als Estats Units, les lleis de Hallmark no permeten que les drogues comunes semblin precisament com la medicació de la marca. Tanmateix, el medicament comú ha de tenir els mateixos components actius. Els colors, els gustos i també alguns altres ingredients actius no actius poden ser diferents, però el rendiment del fàrmac continua sent el mateix.: Obligatori per determinar una tauleta per les seves marques, forma o color? Feu ús de l’identificador de la tauleta no a.